0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Huizen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Huizen

Overlast door wespen in Huizen?

U kent het wel: het is zomer, u eet een ijsje in de tuin en ineens komen er een of twee wespen op u af. De gemakkelijkste manier om van de beestje af te komen is door ze weg te slaan met uw hand of een vliegenmepper. Deze situatie kan iedereen overkomen. Maar heeft u niet last van ‘slechts’ twee wespen, maar van meer? En komt u er maar niet vanaf? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een wespennest in of rondom uw woning. En dat probleem kunt u niet zomaar wegslaan. Een wespennest vergt namelijk een hele andere aanpak. Uw beste oplossing hiervoor is om een ongediertebestrijder in te schakelen. Bent u woonachtig in Huizen of omgeving? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Onze vakmensen kennen meerdere methodes om uw huis wespenvrij te maken.

Wespensteek

Het kan gebeuren dat u een wesp weg probeert te slaan en het beestje daarmee boos maakt. In bedreigde situaties steekt een wesp haar angel uit en kan herhaaldelijk steken. Een wespensteek is over het algemeen erg pijnlijk. In principe is het niet levensgevaarlijk, behalve voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor wespen. In dat geval raden wij sterk aan om een dokter in te schakelen.

Reken af met uw wespen met Beukema Ongediertebestrijding! Wacht niet langer en bel ons snel.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Huizen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Huizen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606